Systeembeheer & netwerkbeheer

Systeembeheer en Onderhoud op maat

IT-beheer wordt steeds complexer, maar is een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Indien u uw systeembeheer en netwerkbeheer bij Connectworks IT professionals uitbesteedt, krijgt u service en advies op maat. Wij bieden zowel systeembeheer en onderhoud aan op locatie als op afstand. Vanaf ons kantoor kunnen wij uw IT systeem continu monitoren en problemen in een vroeg stadium oplossen.

Service en advies op maat

Wij bieden diverse mogelijkheden voor onderhoud op contractbasis. Ook onze contracten maken wij voor u op maat. U kunt zelf bepalen wat en hoeveel u bij ons uitbesteed. Onze systeem- en netwerk- beheerders zijn vanzelfsprekend allen goed opgeleide medewerkers met een enorme ervaring. Detachering behoort ook tot de mogelijkheden. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat uw systeem en netwerk volledig up-to-date is en probleemloos functioneert tegen een aantrekkelijk tarief.

IT beheer op afstand

Houd uw netwerk in optimale conditie met IT beheer en onderhoud op afstand! Het is een slimme oplossing en het levert u een flinke besparing.

IT beheer uitbesteden

Uitbesteden van uw IT beheer aan Connectworks IT professionals is een goedkope en efficiënte oplossing om de veiligheid en continuïteit van uw netwerk te garanderen.

Detachering van IT personeel

Indien u een piek heeft of behoefte aan extra IT kennis, kunt u een beroep doen op onze IT professionals. Wij kunnen ICT detachering zowel op korte als op lange termijn inzetten.

Monitoring op afstand

Continue monitoring zorgt voor meer zekerheid doordat uw netwerk continu bewaakt wordt. Ook netwerkomgevingen als VMware, cloud en Hyper-V kunnen we op afstand monitoren.

Cloud oplossingen

Met Cloudoplossingen kunt u echt in de wolken zijn; ze bieden flexibiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en kostenvoordeel voor wat betreft werken. Met een online werkplek heeft u overal waar u internet heeft toegang tot uw e-mail, documenten en andere gegevens. Bovendien staat de informatie beveiligd online. Dat is werken in de Cloud! Bij diefstal, verlies, brand of waterschade is er geen verlies van informatie.

Cloud diensten als Microsoft Office 365, Google Apps for Business en Exchange Online bieden ook vele mogelijkheden voor het online werken. Cloudoplossingen maken het werk efficiënter en flexibeler. Bovendien geven deze oplossingen kleinere bedrijven mogelijkheden, die voorheen alleen voor grote bedrijven betaalbaar waren.

Online Backup

Een computercrash, waterschade, diefstal of brand. Een backup biedt uitkomst. Met een online backup worden uw gegevens online bewaard. Dit biedt extra veiligheid.

Online werkplek

Om goed online te kunnen werken heb je een flexibele online werkplek nodig. Dit betekent altijd je documenten en email bij de hand; of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent.

Office 365

Office 365 is de cloudoplossing van Microsoft Office. Biedt optimale flexibiliteit en maakt programma’s als Sharepoint en Exchange betaalbaar en toegankelijk voor het MKB.

Microsoft QMTH partner

Connectworks is Qualified Multitenant Hoster (QMTH), wat betekent dat Connectworks door Microsoft is geautoriseerd om uw virtuele Windows machines via een Microsoft Cloud Agreement te hosten op dedicated of multitenant hardware.

cloud-oplossingen

Connectworks IT professionals is een ICT aanbieder met een cloud-first principe. Dit wil zeggen dat wij een sterke focus hebben op het adviseren, leveren en beheren van cloud-diensten. 

Wat de juiste diensten zijn wordt per case bekeken en besproken. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier of één oplossing, maar door goed te kijken naar de verschillende ontwikkelingen en bij te blijven met nieuwe diensten kunnen wij vaak unieke diensten combineren en daarmee een goed werkbare oplossing creëren.

Online storage

Opslag in de cloud, openen en bekijken met applicaties. Versturen en ontvangen van grote bestanden tot 100GB. 

Infrastructuur

Wij leveren diverse diensten om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw IT infrastructuur te verhogen en te verbeteren. Wij beseffen goed dat uw hele bedrijfsproces er van afhankelijk is. We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan virtualisatie. Hiermee bespaart u kosten voor zowel hard- als software. Storage, voor het online opslaan van al uw informatie en ook het aanleggen van een professioneel en veilig draadloos netwerk (wireless) en de beveiliging van uw infrastructuur behoren tot onze expertise.

Hardware

Hardware maakt onderdeel uit van uw gehele IT infrastructuur en is essentieel voor het goed functioneren van uw netwerk. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop.

Storage

Steeds meer data moet worden opgeslagen en ook weer worden teruggevonden. Een geavanceerde (online) storage oplossing maakt beheer en opslag van uw data zeer eenvoudig.

Beveiliging

Zorg ervoor dat uw netwerk goed beveiligd is tegen spam, virussen, service attacks en eventuele hackers. Met actieve monitoring wordt uw bedrijfsnetwerk continu bewaakt.

Wireless

Een draadloos netwerk binnen uw bedrijf heeft vele voordelen. Niet alleen voor u maar ook voor relaties die uw bedrijf bezoeken. Een draadloos netwerk biedt gemak èn service.

Infrastructuur

IT-infrastructuur

VoIP telefonie 

Connectworks levert voice oplossingen van 3CX, dit is een op software gebaseerde PBX, die werkt met standaard IP-telefoons op basis van de SIP-norm, SIP-trunks en VoIP-gateways om een volledige PBX-oplossing te kunnen leveren, zonder dat dit de hogere kosten en de beheer problemen van een ‘ouderwetse’ PBX heeft. Dit telefoonsysteem wordt wereldwijd door meer dan 30.000 bedrijven gebruikt waardoor 3CX wereldwijd wordt geroemd om zijn innovatieve en geavanceerde technologie.

Telefonie

Connectworks kan u adviseren over de besparing die VoIP telefonie kan opleveren.