Systeembeheer & netwerkbeheer

Systeembeheer en Onderhoud op maat

IT-beheer wordt steeds complexer, maar het is een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. Wanneer je het systeem- en netwerkbeheer uitbesteed aan ons, dan krijg je service en advies op maat.

Service en advies op maat

Wij bieden diverse mogelijkheden voor onderhoud. De meeste van onze klanten kiezen voor actieve monitoring op afstand, waarmee wij actief een deel van het beheer op locatie kunnen overnemen. Toch zullen er altijd zaken zijn die lokaal moeten worden geregeld. Daarom is het ook mogelijk om één van onze engineers in te huren of op regelmatige basis te detacheren in geval van een eigen IT-afdeling. 

IT beheer op afstand

Houd je netwerk in optimale conditie met IT beheer en onderhoud op afstand! Het is een slimme oplossing en het levert een flinke besparing.

IT beheer uitbesteden

Uitbesteden van IT beheer aan Connectworks IT professionals is een goedkope en efficiënte oplossing om de veiligheid en continuïteit van jouw netwerk te garanderen.

Detachering van IT personeel

Wanneer je bij een piek in de IT belasting behoefte heeft aan extra IT kennis, dan kan je beroep doen op onze IT professionals. Wij kunnen ICT detachering zowel op korte als op lange termijn inzetten.

Monitoring op afstand

Continue monitoring zorgt voor meer zekerheid doordat het netwerk continu bewaakt wordt. Ook netwerkomgevingen als VMware, cloud en Hyper-V kunnen we op afstand monitoren.

Cloud oplossingen

Connectworks IT professionals is een ICT aanbieder met een cloud-first principe. Dit wil eggen dat wij een sterke focus hebben op het advisreen, leveren en beheren van cloud-diensten.


Met onze diverse cloudoplossingen bieden wij grote flexibiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en kostenvoordeel. Je hebt altijd beveiligd toegang tot e-mail, documenten en andere gegevens. Bij verlies of diestal van hardware, brand- of waterschade is er zo ook nooit meer verlies van informatie. 


Functies die lange tijden alleen beschikbaar waren voor grotere bedrijven zijn nu ook voor het MKB en zelfs ZZP-ers beschikbaar én betaalbaar.

Online Backup

Een computercrash, waterschade, diefstal of brand. Een backup biedt uitkomst. Met een online backup worden uw gegevens online bewaard. Dit biedt extra veiligheid.

Online werkplek

Om goed online te kunnen werken heb je een flexibele online werkplek nodig. Dit betekent altijd je documenten en email bij de hand; of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent.

Office 365

Office 365 is de cloudoplossing van Microsoft Office. Biedt optimale flexibiliteit en maakt programma’s als Sharepoint en Exchange betaalbaar en toegankelijk voor het MKB.

Microsoft QMTH partner

Connectworks is Qualified Multitenant Hoster (QMTH), wat betekent dat Connectworks door Microsoft is geautoriseerd om uw virtuele Windows machines via een Microsoft Cloud Agreement te hosten op dedicated of multitenant hardware.

cloud-oplossingen

Connectworks IT professionals is een ICT aanbieder met een cloud-first principe. Dit wil zeggen dat wij een sterke focus hebben op het adviseren, leveren en beheren van cloud-diensten. 

Wat de juiste diensten zijn wordt per case bekeken en besproken. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier of één oplossing, maar door goed te kijken naar de verschillende ontwikkelingen en bij te blijven met nieuwe diensten kunnen wij vaak unieke diensten combineren en daarmee een goed werkbare oplossing creëren.

Online storage

Opslag in de cloud, openen en bekijken met applicaties. Versturen en ontvangen van grote bestanden tot 100GB. 

Back-up voor Office 365

Jouw data veilig in de cloud bij  Microsoft? Of toch zelf regie houden en ook buiten Microsoft een back-up maken. Lees hier meer over waarom.

Infrastructuur

Wij leveren diverse diensten om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw IT infrastructuur te verhogen en te verbeteren. Wij beseffen goed dat uw hele bedrijfsproces er van afhankelijk is. We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan virtualisatie. Hiermee bespaart u kosten voor zowel hard- als software. Storage, voor het online opslaan van al uw informatie en ook het aanleggen van een professioneel en veilig draadloos netwerk (wireless) en de beveiliging van uw infrastructuur behoren tot onze expertise.

Hardware

Hardware maakt onderdeel uit van uw gehele IT infrastructuur en is essentieel voor het goed functioneren van uw netwerk. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop.

Storage

Steeds meer data moet worden opgeslagen en ook weer worden teruggevonden. Een geavanceerde (online) storage oplossing maakt beheer en opslag van uw data zeer eenvoudig.

Beveiliging

Zorg ervoor dat uw netwerk goed beveiligd is tegen spam, virussen, service attacks en eventuele hackers. Met actieve monitoring wordt uw bedrijfsnetwerk continu bewaakt.

Wireless

Een draadloos netwerk binnen uw bedrijf heeft vele voordelen. Niet alleen voor u maar ook voor relaties die uw bedrijf bezoeken. Een draadloos netwerk biedt gemak èn service.

IaaS

Ook voor bedrijven die met hun serveromgeving willen verhuizen naar een Private Cloud omgeving zijn bij ons aan het goede adres. Wij bieden Private Cloud oplossingen op basis van Infrastructure as a Service (IaaS). 

Infrastructuur

IT-infrastructuur

Glasvezel

Glasvezel verzekert jouw organisatie van een snelle en betrouwbare internetverbinding. 

VoIP telefonie 

Connectworks levert voice oplossingen van 3CX, dit is een op software gebaseerde PBX, die werkt met standaard IP-telefoons op basis van de SIP-norm, SIP-trunks en VoIP-gateways om een volledige PBX-oplossing te kunnen leveren, zonder dat dit de hogere kosten en de beheer problemen van een ‘ouderwetse’ PBX heeft. Dit telefoonsysteem wordt wereldwijd door meer dan 30.000 bedrijven gebruikt waardoor 3CX wereldwijd wordt geroemd om zijn innovatieve en geavanceerde technologie.

VoIP

Connectworks kan u adviseren over de besparing die VoIP telefonie kan opleveren.